☆♪
Начало > Филми и драми > „Ресторантът на Га Ду Ри“ / 가두리횟집

„Ресторантът на Га Ду Ри“ / 가두리횟집

Уеб драмите започват да се разпространяват все повече в Южна Корея. Единственият им недостатък е може би краткотрайните епизоди, но пък затова дори хората, които нямат възможност да отделят много време за сериал, могат да им се насладят. С първия си епизод „Ресторантът на Га Ду Ри“ се нарежда на 4-то място в класацията на уеб драмите.

Gaduri Restaurant poster

„Ресторантът на Га Ду Ри“ е уеб драма, която разказва историята на Га Ду Ри, която държи сашими ресторант, и Ча У Бин. Га Ду Ри е също така известна и с четенето на любовно таро, заради което хората се редят на опашка пред ресторанта й с часове. Всяка вечер Га Ду Ри избира един от клиентите си да му чете на таро карти. Ча У Бин е мистериозният, безработен съсед на Га Ду Ри.

Драмата започва да се излъчва на 9-ти юни, 2020-та година. Ще се състои от общо 12 епизода, всеки по около 20 минути.

Нови епизоди излизат всеки вторник и четвъртък от 18:00 часа корейско време. Епизодите могат да се гледат в YouTube канала на KOK TV, по Naver TV, както и във V Live и Facebook.

И Джу Бин като Га Ду Ри
Хан Санг Хьок като Ча У Бин

Режисьор: Со Мин Джонг; Сценарист: Чанг Ю Йон
Участват: И Джу Бин, Хан Санг Хьок, Чонг Джин Хуан, Ким Сонг Те, Че Джи Хи, Чанг Сол Ми

С голяма радост искаме да ви съобщим, че екипът ни реши да се впусне в превеждането на азиатски филми и сериали, за да може те да бъдат достъпни за повече хора. Първият ни проект ще бъде именно уеб драмата „Ресторантът на Га Ду Ри“.

Източник: naver.com

VixxYi
Най-вече харесва корейски рап и хип хоп. Страстна фенка на RAVI, а и като цяло на GROOVL1N. Изучава корейски и се интересува от китайски, а напоследък и от японски. Обича да чете - предимно фентъзи.

Вашият коментар

Top