☆♪
Начало > Ексклузивно > Уонхо се завръща соло

Уонхо се завръща соло

Wonho Уонхо

След като бяха свалени всички обвинения, Уонхо – бившият вокалист на момчешката група MONSTA X се завръща соло.

След като миналата година артиста бе обвинен за лоши постъпки от миналото му, той взе тежкото решение да напусне групата си, за да не повлияе на имиджа им. Само преди броени седмици разследването на властите доказа, че от Уонхо, чието истинско име е И Хо Сок, са свалени всички обвинения.

През цялото това време обаче феновете на изпълнителя не се отказаха от него и продължиха да го подкрепят по всякакъв начин. Това не остана незабелязано както от различните медии, така и от Starship Entertainment – агенцията, която е движещата сила зад MONSTA X.

И така, днес бе обявена новината, че Уонхо е подписал договор с Highline Entertainment – агенция, което е филиал на Starship Entertainment и той ще продължи музикалната си кариера като соло музикант и ще запази сценичното име Уонхо, с което феновете му го познават.

Заедно с обявяването на новината бяха отворени и официални профили на артиста в социалните мрежи Twitter и Instagram, както и официално фен кафе в Daum.

Ние нямаме търпение да чуем каква ще бъде новата музика на Уонхо и много искрено му пожелаваме успех и занапред.

Източник: Starship Entertainment

amairo
Кики Амаиро е копирайтър през деня, уеб дизайнер вечерта и книжен блогър през цялото време. Харесва предимно азиатско изкуство - музика, филми, култура. Собственик на сайта Nippon Heaven и на блога A Court of Books and Magic.

Вашият коментар

Top