☆♪
Начало > Ексклузивно > ONF идват в България през април 2020 за K-POP ALL STARS

ONF идват в България през април 2020 за K-POP ALL STARS

ONF

Познатата на мнозина момчешка к-поп група ONF обявиха европейското си турне днес, в което за наше щастие е включена и България. Шестте момчета от ONF ще са хедлайнери на събитието K-POP ALL STARS, което ще се проведе на 9-ти април 2020 в Music Jam Club, с организатори New MEDIA Studios.

Освен в България, Хьо Джин, И Шьон, Джей Ъс, Уайът, Ем Кей и Ю ще посетят и Париж (Франция) и Лозана (Швейцария), където ще се срещнат с феновете си от съответните държави.

ONF европейско турне

Не случайно събитието в България се казва „ALL STARS“. На 9-ти април очакваме още 2 звезди от корейската сцена. Първият е FUN Q – изключително познат хореограф, правил хореографиите на звезди като EXO и BTS. На 9-ти той ще проведе 2 майсторски класа, а присъстващите ще получат сертификати за проведените класове.

Другата звезда, която ще разпали публиката преди появата на ONF е TEY. Той е бивш член на групата MR.MR и вече от няколко години е солов изпълнител, а изключителният му глас определено не е за изпускане.

Всички различни категории билети може да видите и закупите от EpayGo!

И докато чакаме да дойде април, нека започнем да загряваме от сега! Насладете се на „Why“ – заглавната песен от последния албум на ONF.

Източници: ONF, New MEDIA Studios

Тагове
amairo
Кики Амаиро е копирайтър през деня, уеб дизайнер вечерта и книжен блогър през цялото време. Харесва предимно азиатско изкуство - музика, филми, култура. Собственик на сайта Nippon Heaven и на блога A Court of Books and Magic.

Вашият коментар

Top