Posted on

На 30 ноември 2020-та година Кай от EXO издаде първия си солов мини-албум, който му донесе още повече популярност, но и показа на феновете, че въпреки всичко той е артист, който може не само да танцува добре, но и да пее. Една година по-късно, на същата тази дата излезе и вторият мини-албум на артиста на артистите – „Peaches“. Замислящо заглавие, нали?

„Peaches“ съдържа 6 нови песни, затвърждаващи способностите на Кай като изпълнител – всяка песен сама по себе си е гениална и някак си различна. Но събрани на едно място всички шест песни създават едно цяло – албум, който не трябва да пропускате тази зима.

В него артистът залага на по-релаксиращи песни от тези в дебютния му албум. Колкото повече слушам, толкова повече ми харесва и сякаш ме потапя в една спокойна атмосфера – зимна вечер, в която сме седнали на любимото кресло и се наслаждаваме на нежни ритми, докато навън се сипе сняг.

Не може да не спомена, че тук Кай залага изцяло на успокояваща прасковена атмосфера – от цветовете на концепцията, до сладостта на песните, които са включени. Кай се заема лично с това, за да може да усетим напълно всичко, което той иска да ни накара да почувстваме, и определено успява.

Клипът на заглавната песен „Peaches“ няма как да не ви усмихне. Кай наистина се е постарал и това си личи – освен професионалното пеене, не може да не споменем продукцията на видеоклипът. Всяка секунда от него ни пренася на ново място, което не сме очаквали. А хореографията е много силна и сякаш забързана, макар самата мелодия да е леко меланхолична.

„Vanilla“ ни праща на пътешествие, от което да се върнем променени, по-добри, по-устойчиви и по-мечтаещи. За по-нежните от нас това е и песен, която да ни накара да спрем и да си починем, да се отдадем на нежния глас на вокалиста. Пълна противоположност обаче е „Domino“ – още от първите акорди чуваме, че тук Кай разгръща рап способностите си. Забързан ритъм и силен текст – комбинация, която на мен лично ми казва „бъдещ хит“. Много ми се иска да има и хореография, която да можем да видим.

Следващите три песни правят втората част на този мини-албум мечтателна и чувствена. Която и песен да си пуснете първо, изборът винаги ще е правилен. Кай е заложил на новото и на страна от неговата артистична натура, която не бяхме виждали досега. Е, определено се е справил много добре. Поздравления за добрата работа, Кай!

И разбира се, първият самостоятелен концерт на Кай ще се проведе онлайн през платформата Beyond LIVE на 12-ти декември. А ако не сте се абонирали за канала на артиста в YouTube, сега е моментът да го направите!

Peaches

Peaches

Изпълнител: Kai
Дата на издаване: 30 ноември 2021
Жанр: R’n’B, pop
Лейбъл: SM Entertainment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *