Posted on

Привет скъпи читатели! Малко се бяхме поизгубили през последните месеци, за което се извиняваме. Обаче вече отново събрахме сили и се завръщаме с редовни публикации и новини за вас! Добре сте ни дошли! А това е първият брой на новата ни новинарска рубрика – Evening Herald, която според името си ще пускаме вечер.

В тази рубрика ще ви споделяме последните новини от музикалния и филмов свят, и ще се постараем да ви запознаем с последните клюки и приятни изненади! Да започваме!~

Музикални новини от Южна Корея

Музикалните легенди 2PM най-накрая се завърнаха с нова музика, а именно със седмият си студиен албум „Must“, състоящ се от 10 песни, в които можеш да чуем и акустична версия на хита „My House“. Заглавната песен „Make it“ пък е парче, което определено отговаря на така познатия за феновете стил, макар това да е първото им завръщане от 5 години насам.

~~~

LOONA също зарадваха феновете си с нов рилийз, а именно четвъртият им мини-албум [&], който съдържа 7 нови песни, от които и заглавната „PTT (Paint The Town)“. Момичетата отново показват завидни музикални умения, а новият им клип е меко казано прекрасен. Освен това момичетата споделиха, че най-накрая им предстои така чакания официален дебют в Япония, който е насрочен за 15-ти септември тази година.

~~~

С нова музика днес ни зарадва и бившият лидер на момчешката група VICTON – Хан Сънг У. На Сънг У му предстои влизане в казармата съвсем скоро, като така той имаше шанса да подари на феновете си втория си мини-албум „Fade„. Красивият клип на заглавната песен „See You Again“ допълва прекрасно цялостната визия и усещане на рилийза. Слyшай целия мини-албум в Spotify!

~~~

Малчуганите от NCT Dream пък се завърнаха с репакидж версия на първият им студиен албум. „Hello Future“ съдържа 13 песни, а заглавната едноименна песен „Hello Future“ зарежда слушателя с изключителна енергия.

~~~

Познатите и обичани ACMU обявиха, че се завръщат с нова музика. Очаква се новият им рилийз да се появи през юли, макар все още да няма официално потвърдена дата. От YG Entertainment потвърдиха новината и съобщиха, че дуото снима музикалният клип към заглавната песен.

Музикални новини от Япония

FANTASTICS from EXILE TRIBE споделиха нов тийзър за вторият им албум „FANTASTIC VOYAGE“, който се очаква да излезе на 18 август тази година. EXILE са популярна японска поп група, която се слави не само с общите си албуми, но и със съб-юнитите си. Не пропускайте да се запознаете с едни от най-известните певци от японската поп сцена, ако не сте досега.

Филмови новини от Япония

Икута Тома се завръща в ролята си на Кикукава Рейджи в последната адаптация на “Mogura no Uta”, познат на английски като “The Mole Song: Final”. Филмът се очаква да излезе на 19 ноември, а за този финал режисьорската роля е поел небезизвестният Такаши Мийке. Действието на този финален рилийз ще бъде на луксозен кораб, а Рейджи ще се опита да предотврати голяма нарко сделка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *