Posted on

Привет, любители на k-pop музиката!

Днес се връщаме назад към януари, за да си припомним някои от страхотните к-поп парчета, които излязоха! В случай че сте ги пропуснали, сега е моментът да се запознаете с тях, а пък ако и на вас са ви вече сред любимите песни, ами, чувствайте се поздравени!


VICTON – What I Said

Едва ли някой ще се изненада на твърдението, че VICTON са страхотни, както винаги. Опитват се да примамят феновете с невероятни вокали и рап в „What I Said“. А и им се получава, не мислите ли?

ONEUS – No Diggity

ONEUS се завърнаха с гръм и трясък (както и известно количество огън) с „No diggity“, готови да разрушат всичко и всеки, изправил се на пътя им. Така че не се поддавайте на сладките им приказки, да не си изпатите после!

MCND – Crush

Доскоро рукита, MCND определено знаят как да спечелят феновете си. Личи си колко се радват самите те и чрез „Crush“ сякаш опитват да ни заредят с позитивизъм. А пък спортното облекло, бих казала, че им стои доста добре.

CRAVITY – My Turn

CRAVITY – още една група, която е на по-малко от година (към момента на пускането на песента „My Turn“). Още с дебютната им песен си пролича, че CRAVITY са различни, а чрез „My Turn“ само затвърждават твърдението. Те определено заслужават статута си на изгряваща група и сме сигурни, че и занапред ще ни радват с качествена музика.

Epik High – Rosario

Epik High – една от групите ветерани в к-поп музиката – си партнират с други две големи имена в индустрията в „Rosario“. С поп-рап звученето си, това е страхотната песен за всички фенове на корейския рап, но и не е твърде натрапчива, за да не се хареса и на любителите на поп музиката.

Golden Child – Burn It

Песента на Golden Child „Burn It“ започва с изключително нежно звучене, което после прераства в catchy бийт, който човек може да се хване да си тананика ей така, от нищото. От видеото пък си личи, че момчетата биха се превърнали в страхотни актьори. А пък вие ако все още не сте гледали видеото към песента, направете го! Момчетата разказват една невероятна история с песента си, а клипа, който по-скоро може да се тълкува като мини-филм, само я допълва.

DREAMCATCHER – Odd Eye

DREAMCATCHER не са типичната к-поп група. Песните им винаги са с уникално звучене, вероятно сте забелязали рок елементите в почти всички техни рилийзи, а клиповете им са убийствени. „Odd Eye“ не е изключение в това отношение. Ако пък обърнете достатъчно внимание на клипа, вероятно ще забележите, че момичетата сякаш се пренасят в един друг свят, една друга реалност. Или само на мен така ми се струва?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *