Posted on

Запленен

Оригинално заглавие: 오싹한 연애 / Spellbound
Страна: Южна Корея
Режисьор & сценарист: Ин Хо Хуанг
Излъчва: CJ Enternainment
Времетраене: 94 минути
Дата на излъчване: 1 декември 2011

Превод: екипът на True East Asia
Редакция: AniTo

Участват: Сон Йе Джин, И Мин Ки, Пак Чол Мин, Ким Хьон Сук, И Ми До, Хуанг Сънг Он и други

Джо Гу е уличен магьосник. Един ден, изпълнявайки представление на улицата, Джо Гу забелязва жена в публиката. Той решава да я последва след представлението и внезапно му хрумва идеа. Приближава се до нея и я пита дали иска да бъде част от шоуто му.

Една година по-късно, Джо Гу изнася представления в големи театри. Шоуто му включва хорър тематика, която публиката изглежда харесва. Докато е на сцената, Джо Гу вика призрак, който се появява от гардероб. Ю Ри играе ролята на призрака. След представлението Джо Гу иска да изведе целия екип да се почерпят, но Ю Ри никога не излиза с тях.

Един ден обаче, Ю Ри вече няма никакви извинения, за да не излезе с екипа, и бива принудена да отиде. По време на вечерта, тя се напива и къса ризата на Джо Гу. На следващия ден, Ю Ри си спомня какво е направила и му се обажда да се извини. В този момнет, тя вижда призрак, а Джо Гу чува странен звук по телефона. Той се притеснява и решава да отиде да провери какво се е случило.

Джо Гу ще научи за света, в който Ю Ри живее. Може ли Джо Гу да намери начин тя да се справи или ще бъде изгонен от призраците, които я преследват от малка, като всички останали в живота й?

Превод:Редакция:Свали:
100%100%Свали

Свали от Masters TB / Гледай онлайн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *