Posted on

Привет, любители на k-pop музиката!

Готови ли сте за нова доза музика? Ние да, и тази седмица несъмнено ни донесе невероятни хитове.


KAI – MMMH

Идолът на идолите – Кай от легендарната група EXO дебютира соло с мини-албума си „KAI“, а видеото към песента „MMMH“ не само е визуално бижу, но и представя младежа в светлина, която няма как да не ни очарова дори още повече. Кай определено знае как да прикове сърцата на феновете и сме убедени, че с този му дебют ще пожъне невероятен успех.

ENHYPEN – Given-Taken

Тази година още една дебютираща група жъне невероятен успех с първият си издаден рилийз. Това са ENHYPEN – групата, създадена от предаването I-LAND. След изпълненията им по време на предаването знаехме, че ще ни представят нещо много добро, но „Given-Taken“ дори надмина очакванията ни. Нямаме търпение да видим какво ще представят момчетата занапред, и ще следим музикалната им кариера.

GOT7 – LAST PIECE

И второто видео от новия албум на GOT7 вече е тук, и темата, която е започната в „Breath“ е продължена и тук. Самият албум събира в себе си общо 10 песни, които показват колко талантливи са седемте момчета. Ако досега не сте слушали GOT7, то определено трябва да започнете да ги слушате.

BoA – Better

Дори и след 20 години на сцената, BoA все така блести. Харизматична, опасна и крайно магнетична, в новото си видео „Better“ изпълнителката показва, че е готова да владее сцената още много по 20 пъти.

ONEUS – BBUSYEO

Първият дигитален сингъл на момчетата от ONEUS е изключително цветен, вълнуващ и зареждащ с енергия. „Bbuseyo“ пък е песен, която изправя феновете на крака, за да танцуват заедно с любимите си изпълнители. Все пак, на всички ни е нужно малко повече щастие и усмивки в това напрегнато време.

VANNER – FORM

След дълго очакване, и VANNER се завърнаха с нов сингъл и видео към песента „FORM“. Тук те са заложили на интересна концепция, а самата песен зарежда с енергия, която да ни подготви за предстоящия студен месец. А освен заглавната песен, ние препоръчваме да чуете и втората песен от сингъла – „Lachata“.

NCT 2020 – RESONANCE

Готови ли сте за предизвикателство? NCT 2020 е сбор от всички 23 члена на NCT, а „Resonance“ е песен, която е съчетание от 4 други песни на групата, които излязоха в последните два албума – „Resonance“ първа и втора част. Определено се е получила интересна песен, в която всички момчета блестят. А вие какво мислите по въпроса?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *