Posted on

Привет, любители на k-pop музиката!

Днес се радваме да ви запознаем с новата си рубрика, наречена „K-pop Chuseyo!“, или просто казано – к-поп, моля!!! Не можем да отречем, че всяка седмица излизат много нови и невероятно добри песни. Затова сме се подготвили да ви показваме най-добрите от тях в новата ни рубрика. Да започваме!


GOT7 – Breath

GOT7 подариха на феновете си песента „Breath“ една седмица преди излизането на новия им албум. Парчето е забавно, има страхотно видео и момчетата определено блестят. А аз лично ме мога да спра да си подсвирквам след като чух песента няколко поредни пъти.

NCT U – 90’s Love

Тази година NCT определено покориха много нови фенове. Последният албум, в който са включени всички 23 члена на групата излезе началото на тази седмица, а заглавната песен „90’s Love“ е поп денс парче, което ще накара всеки да се разтанцува.

XXIN – DON’T TOUCH ME

https://www.youtube.com/watch?v=FacgSPtStR4

XXIN, или още познат като Шин Сънгхун – лидерът на к-поп групата NOIR, издаде първия си дигитален сингъл „Don’t Touch Me“, преди официално да влезе в казармата. Песента определено е в негов стил, а клипът е подарък за всичките му фенове, които обещават търпеливо да чакат да се завърне.

SUPER JUNIOR-D&E – Wings

Дуото SUPER JUNIOR-D&E не са забравили и японските си фенове и тази седмица се завърнаха с нов японски сингъл и видео към песента „Wings“. Донг Хе и Ън Хьок се допълват страхотно и каквато и нова песен да издадат, тя винаги се радва на невероятен успех сред феновете им. И макар „Wings“ да е песен, предназначена за японския пазар, няма как да не усетим типичното звучене, с което дуото се отличава.

PURPLE KISS – My Heart Skip a Beat

Готови ли сте за новата момичешка група на RBW? Това е първата им момичешка група след MAMAMOO и по мое лично мнение е също така добре подбрана. Песента е закачлива и запомняща се, а хореографията разкрива заложбите на момичетата. Нямаме търпение да видим с какво още ще ни впечатлят.

CHUNG HA with R3HAB – Dream of You

Chung Ha няма слаба песен, а тази седмица тя зарадва феновете си с новата си песен „Dream of You“, която е в колаборация с R3HAB. Изключително танцувалното парче е напълно в неин стил, а чуете ли го поне веднъж, няма как да не започнете да си го тананикате постоянно.

UP10TION – Destiny

И за финал, не можем да не споменем и новото видео на UP10TION към песента „Destiny“. Видеото изглежда страхотно и е приятна изненада за феновете на момчетата. Това е второто видео от мини-албума „Light Up“, а ние се радваме че момчетата ни зарадваха така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *