Posted on
EXO Next Door

Вероятно сте чували за EXO, нали? Едва ли има фен на к-поп музиката, който да не знае за тях. Днес ще ви разкажа малко повече за драмата „EXO Next Door“. Имайте предвид, че цялата история е измислена!

„EXO Next Door“ е уеб драма от 2015-та година. Освен самите членове на EXO, Мун Га Йонг, която играе ролята на Джи Йон Хи, също участва. Основните членове на групата, които можем да гледаме в „EXO Next Door“, са Дио, Сехун, Чаньол и Бекхьон. Кай и Сухо имат по-малки роли, а останалите се появяват едва по няколко пъти.

Джи Йон Хи е на 23 години и може да се каже, че все още не е имала приятел. Причината за това? Всеки път, когато е покрай момче, се изчервява толкова много, че цялото й лице почервенява, а и не може особено да комуникира с момчетата. Един ден обаче се нанасят готини младежи в съседната къща. Оказва се, че Йон Хи ще трябва да се изправи срещу страховете си и да се пребори със срамежливостта си, защото, макар и по нежелание, започва да работи като тяхна домакиня.

Членовете на EXO пък се местят в къщата, която е била на дядото на Чаньол, защото им трябва малко почивка. Освен това, Чаньол трябва да намери нещо ценно. Разбира се, историята е малко по-заплетена от това.

Първото ми впечатление от уеб драмата беше, че е много забавна. Например, първата стеща на Джи Йон Хи с новите й съседи си беше направо комична, тъй като тя ги взе за серийни убийци, въпреки че момчетата се опитваха да й помогнат. Препоръчвам „EXO Next Door“ най-вече на тези от вас, които искат да научат членовете на EXO, но и на всеки, който търси малко развлечение. Както вече казах, само четири от момчетата се появават като главни герои, така че ще е лесно да запомните кой кой е, в случай че не ги познавате. Освен това, драмата е изключително кратка, така че дори няма да отнеме много от времето ви – 16 епизода по около 15 минути всеки.


EXO Next Door

EXO Next Door / 우리 옆집에 EXO가 산다

Канал: Naver TV Cast, JTBC 2
Епизоди: 16
Дата на излъчване: 9 април – 28 май, 2015
Режисьор: И Куон
Сценарист: Шин Йон Джу & Хуанг Джи Он

Ревю на: Викси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *