Posted on
Moon Repackage cover

В началото на годината Мун Бьол пусна мини-албума си „Dark Side of the Moon“, чиято концепция беше мрачна. В края на май месец артистката издаде и репакидж на албума, а именно „門OON: Repackage“. Репакиджът съдържа две допълнителни песни, едната от които е интро, към вече съществуващият и познат ни трак лист.

Въпреки че времетраенето на „Intro: Satellite“ е едва минута и 12 секунди, песента има потенциал, с малки промени, да се превърне в цяла песен. Това обаче не означава, че само по себе си едноминутното интро не е достатъчно добро! Това определено е едно от най-добрите интро песни, които аз лично съм слушала. Текстът е интересен, а и мелодията е страхотна.

Moon Repackage

Заглавната песен на „門OON: Repackage“ е „Absence (부재)“. До известна степен, „Absence“ има подобно звучене на „Mirror“. Мелодията и на двете песни е някак меланхолична и все пак всяка от песните си има своя чар. Ако „Mirror“ е изпълнена с разкаяние и омраза към вече приключила връзка, то „Absence“ ни оставя да си задаваме въпроса кое е най-доброто за нас – да приключим една връзка, която очевидно ни вреди, или да продължим да живеем с човек, който не ни обръща внимание, независимо какво правим за него?

А ето и нещо интересно! Знаехте ли, че името на Мун Бьол (на корейски) се състои от две срички (문 – Мун; 별 – Бьол)? Първата сричка (문) означава „врата“, а втората (별) – „звезда“. Освен това, Мун Бьол използва китайския йероглиф „門“ в заглавието на репакиджа си, който прилича на английската буква „M“, но също означава „врата“. Относно 별, артистката вмъква думата „звезда“ в текстовете на песни и в „Dark Side of the Moon“, и в „門OON: Repackage“.


Moon Repackage cover

門OON: Repackage

Изпълнител: Moon Byul
Дата на издаване: 29 май 2020
Жанр: Поп, денс
Лейбъл: RBW Entertainment

Ревю: Викси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *