Posted on
VICTON

Момчешката к-поп група VICTON се завърнаха с шестия си мини-албум „Continuous“ вчера. Това е първият им рилийз след завръщането на Хан Сънг У в състава, след като беше част от вече разпадналата се група X1.

„Continuous“ включва 5 песни, а както споделиха сами в шоукейса си, всички членове на групата са участвали в работата по албума.

Самият албум започва силно с песента „Nightmare“, която е с по-бавен ритъм, но задава едно магнетично усещане, което ни води към заглавната песен „Howling“. „Nightmare“ ни разказва за кошмарът на разбитото сърце, да бъдеш сам, носталгично спомняйки си отминалите щастливи дни.

Самата мелодия и интензивността на хип-хоп бийта на „Howling“ пък правят песента несравнимо приятна за слушане, а лекото рок звучене на китарите завършват хармонично цялостната композиция. Припевът е увличащ и кара човек да продължава да си го тананика дълго след като самата песен е свършила. Парчето е създадено от успешния екип HSND и NANO, които сякаш ни разказват за невъзможността да продължиш напред, макар и това да е желанието ти, „виейки“ от самота.

Видеото е в тъмни, кафяви нюанси, пресъздавайки изцяло усещането, което артистите искат да оставят у нас. Хореографията пък приляга добре към сюжета на видеото, а цялостно всичко е създадено по начин, който да отдаде заслуженото на тази наистина магнетична песен.

Третата песен в мини-албума „All I Know“ е приятно мелодично парче, в което вокалите на момчетата се открояват, показвайки колко са се усъвършенствали до момента. Мелодията определено ще ви накара да се поклащате в такт, докато я слушате, а текстът пресъздава момента преди скъсването, докато си мислим, че винаги ще сме заедно с любимия човек.

„Petal“ е с адиктивна мелодия, но тук рапът и вокалите са разпределени така, че да можем да чуем и да се насладим на частите на всеки един от членовете. Алтернативното денс парче е подходящият транзит към финалната песен в мини-албума „White Night“, която от соя страна е емоционална балада, в която изцяло да се насладим на мощните вокали на изпълнителите и чувствата, които оставят у нас.

VICTON

„Continuous“ определено е албум, който си заслужава да чуете, а ако досега не сте слушали момчетата, сега е подходящият момент да започнете да го правите. VICTON отново показаха потенциала си, а феновете им са повече от очаровани от новата музика, на която да се наслаждават.

Можете да чуете целият албум в Spotify, както и да се насладите на видеото, което споделихме по-горе!

Какво мислите вие за албума? Споделете ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *