Posted on
IN2IT

Минаха цели 3 седмици от концерта на IN2IT в България и някакси чак сега успявам да седна и да събера мислите си. Едно е сигурно, момчетата се раздадоха на сцената, а българските феновете показаха на какво са способни.

Концертът на IN2IT се проведе на 6-ти декември 2019 във вече познатият ни клуб Joy Station, където месеци по-рано се наслаждавахме на концерта на BLACK6IX. Този път обаче чакането отпред беше съпроводено от много треперене, след като температурите решиха да паднат точно в седмицата на концерта. Това обаче не попречи на редовните k-pop фенове отново да чакаме с часове преди концерта.

Преборвайки се за заветното място най-отпред и ние с нетърпение чакахме започването на концерта, а той започна взривоопасно с последния хит на IN2IT – „ULlala: Poisoning“. След това страхотно изпълнение за начало последва представяне на момчетата, които нямаха търпение да се запознаят с българските IN2U.

Бъдейки най-говорещият от шестте момчета, Айзък ни обясни, че с това турне те самите от момчета се превръщат в мъже и че нямат търпение да ни покажат по-секси страната си. Определено видяхме на какво са способни.

IN2IT
IN2IT показват секси позите си на публиката

Изпълнявайки песните си „Sorry For My English“, „SnapShot“, „Cadillac“, както и „Amazing“, „Geronimo“ и „Be Bop Baby“ и още прекрасни други изпълнения, шестимата изпълнители показаха, че знаят как да владеят сцената. А и определено обичат да говорят с феновете си по време на концерт и то не само на корейски, но и на английски и от време на време на български.

Насладихме се и на страхотни изпълнения на кавъри на песни на други изпълнители – Айзък излезе със силно денс микс изпълнение, а Йон Те и Джи Ан изпълниха баладата „Love In The Ice“ на TVXQ, Хьон Ук пък развихри въображението на всички, докато изпълняваше хореографиите на „The Eve“ и „Love Shot“ на EXO. Ин Хо и Ин Пьо ни зарадваха с изпълнението на песента „Always Remember Us This Way“ на Lady Gaga.

Изключително емоционален момент за момчетата се оказа показването на видеото, направено от българските фенове за шестимата айдъли. Те бяха изключително развълнувани, а Йон Те не можа да скрие сълзите си докато благодареше на всички за невероятната изненада.

Зареждащото концертно изживяване завърши със зареденото с магнетизъм и енергия изпълнение на песента „Run Away“ и с допълнителните снимки и възможност за hi-touch за хората, които се бяха сдобили със съответните билети.

IN2IT наистина показаха, че знаят какво правят на сцената и се радвам, че успяхме да ги видим на живо точно в България. Пожелаваме им още повече успехи занапред, за да можем отново да ги видим на българската сцена.

IN2IT with IN2U
IN2IT с IN2U! Снимка: IN2IT.

Снимки: True East Asia
Текст: Амаиро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *