Posted on
Seventeen

SEVENTEEN стартираха световното си турне ‘Ode To You’ в края на август тази година, като до този момент то е преминало през страните Япония, Индонезия и Тайланд. В началото на следващата година момчетата ще се отправят и към Щатите, Филипините, Малайзия и Тайван, обхващайки по този начин по-големите страни в Азия, както и все повече запълващата се с к-поп фенове Америка.

Разбира се и европейските фенове на групата няма да останат разочаровани. SEVENTEEN ще посетят и стария континент в началото на месец март, като в обиколката им са включени четири спирки – Мадрид, Париж, Лондон и Берлин.

Все още няма официална информация за цените и различните категории на билетите, както и кога те ще бъдат пуснати в продажба. Ние, разбира се, ще следим за тази информация и ще ви държим в течение.

Дати:
3 март – Мадрид / WIZINK CENTER
5 март – Париж / LA SEINE MUSICALE
8 март – Лондон / THE SSE ARENA WEMBLEY
10 март – Берлин / MERCEDES-BENZ ARENA

И докато очакваме информация за билетите, нека се насладим на видеото към песента им ‘Fear’ от последното им завръщане преди 2 месеца с албума ‘An Ode’. Tой включва 11 песни и определено заслужава вниманието на феновете.

Източник: SEVENTEEN official Twitter

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *