Posted on

Съвсем наскоро приключи първото европейско турне на Noir. Като почитатели на групата ние, разбира се, нямаше как да пропуснем, въпреки че дестинациите на турнето не бяха толкова близко. След дълго обсъждане избрахме Прага, а след като това бе решено, ни оставаше само да стигнем до там. Заветният ден дойде сякаш неусетно.

Организацията, както на Skey Ace – организаторите на турнето, така и на феновете, беше страхотна. В 9ч. сутринта на предварително уговорено място се събрахме и всеки получи номер, под който да влезе на концерта. Съответно, колкото по-рано отидеш, толкова по-голям е шансът да влезеш пръв. И така, взехме си номера и отидохме да се разхождаме вместо да чакаме на място. По-късно отново се събрахме и всички заедно тръгнахме към Retro Music Hall, където предстоеше да се проведе концерта.

Noir

Преди да започне сканирането на билетите, феновете, отговарящи за номерацията, се увериха, че всеки стои в редица според номера си, а също и дали има липсващи хора. След това всеки имаше възможността да си закупи официални албуми и стоки на групата като се изчаквахме един друг.

Интересно беше, че за разлика от концертите, на които сме присъствали досега, събитията с групата – от мийт енд грийт и фенсайн до групови снимки и селфита с членовете, се състояха преди самия концерт. На репетицията момчетата изпълниха 2 песни, една от които беше като подарък за присъстващите, тъй като тя не беше сред песните в официалната част на концерта.

Noir

Между всички занимания с групата и концерта имаше чакане от около 2 часа, но те минаха неусетно. Главният представител на Skey Ace ни разказа истории за всеки един от членовете на Noir и изпълни кавъри на няколко песни, една от които беше „Eyes, Nose, Lips“ на Taeyang, а цялата публика пя заедно с него.

И така, най-накрая дойде време за официално начало на концерта. Макар че хората не бяха много, когато Noir излязоха на сцената, залата се изпълни с викове, които продължиха по време на целия концерт. Личеше си, че и самите те се забавляват страшно много. Усмивките не паднаха от лицата им, а колкото по-силно викаха феновете, толкова повече се усмихваха Noir.

Освен собствените си песни, момчетата изпълниха и няколко денс кавъра. Видяхме ги да танцуват „Fancy“ на Twice, „Boss“ на NCT, както и „Alligator“ на Monsta X. Също така видяхме и изпълнението на „Atrist“ от събюнита Noir.H – Сънг Хун, Ши Хон и Мин Хьок.

Noir

Концертът завърши с песента „Magic“, като момчетата дори слязоха от сцената, за да бъдат колкото се може по-близо до феновете си. Докосваха ръцете на всеки до когото можеха да стигнат, взимаха телефоните ни и се снимаха с нас. Беше едно прекрасно преживяване както за феновете, така и за самите тях.

След края на концерта редица фенове останахме да изчакаме и изпратим момчетата. Първоначално, когато ни видяха, всички много се стреснаха и мениджърът им трябваше да се върне, за да им каже, че всичко е наред и могат да излязат. Когато преодоляха шока, подскачаха от радост и махаха енергично, докато не потеглиха.

Надяваме се следващия път да посетят и България, защото сме сигурни, че няма да останат разочаровани от публиката тук!

Източник снимка: Skey Ace

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *