Posted on
EXO

Любимата на милиони група EXO ще се завърне с нов албум този ноември.

Само преди броени дни бе потвърдено, че любимците на нацията ще се завърнат с шестият си студиен албум. На 1 ноември в 12:00 часа всички официални профили в социалните медии бяха обновени с новото лого на групата – действие, обичайно за EXO и казващо на феновете, че е време за завръщане.

Няколко часа по-късно дойде и официалното потвърждение – албумът ще се казва „OBSESSION“, а официалната му дата на издаване е 27 ноември. По щастливо стечение на обстоятелствата, това е и рождената дата на рапъра Чаньол, а така EXO-L ще могат да празнуват двоен празник.

Самият албум ще съдържа 10 песни, които ще варират жанрово, а предварителните поръчки започват от днес, 1 ноември.

Шести албум, шест члена. След постъпването на Шумин и Д.О. в казармата и непотвърденото участие на китайския член на групата Лей, се очаква в този албум да участват активните в момента членове на групата – Сухо, Бекхьон, Чен, Чаньол, Кай и Сехун. Всички се надяват на присъствието на Лей, но засега можем само да гадаем дали той ще може да се включи в това завръщане или не.

И докато чакаме повече детайли за новият албум, нека се насладим на последно излязлата японска песен на момчетата – „BIRD“. Развълнувани ли сте? Ние да!

Източник: EXO Official

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *