Posted on
M.O.N.T

Корейското трио M.O.N.T, които само след месец ще бъдат и в България, издадоха новата си дигитална песен „The Korean Island Dokdo“ днес.

След издаването на песента „Korean Nation Mansae“ преди 2 месеца, чийто клип е сниман на острова, сега Нарачан, Битсеон и Рода се завръщат с нова песен, отново напомняйки, че въпреки политиката Докдо си остава корейски остров.

Излизането на тази песен точно сега не е случайно. 25 октомври всъщност е Денят на Докдо. Самият текст на песента ни разказва за острова – историята му, живота там и гордостта от факта, че е част от Южна Корея и това винаги ще си остане така.

Написана от самите M.O.N.T „The Korean Island Dokdo“ е песен, която не може да не бъде забелязана. Вплитането на елементи от съвременната музика, силният рап на Рода и най-вече добавянето на традионни корейски инструменти създават уникално звучене. Забързващият се малко по малко ритъм на песента вмъква лек епичен елемент и сякаш пренася самия слушател на острова, където сам да усети със сърцето си какво се опитват да ни кажат момчетата.

Клипът към песента е по-мрачен, епичен, изпълнен с гордост. Тук отново виждаме умелото вплитане на традиционно облекло и съвременните черни костюми и неизменно развяващото се корейско знаме, всяващо респект дори у незапознатите с корейската история. А някои фенове на групата вече споменават в коментарите на клипа, че песента ги кара също да се чувстват горди, макар и да не са корейци.

Песента определено впечатлява, няма две мнения по въпроса. А ако е впечатлила и вас, не забравяйте да си купите билети за концерта на M.O.N.T за 29-ти ноември, където ще я чуете на живо, заедно с останалите песни от репертоара на групата.

А за ентусиастите, запишете видео обръщение към групата, където да им кажете колко се радвате да ги видите в България. Клипчето ви трябва да е не по-дълго от 30 секунди, а срокът за изпращане е 31 октомври. Изпращайте готовите си клипчета на мейл newmediastudios.bulgaria@gmail.com! Нека направим преживяването им у нас още по-срахотно!

А сега, чуйте новата песен и се наслаждавайте на видеото към нея по-долу!

2 Replies to “M.O.N.T разказват за корейския остров Докдо в новата си песен”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *