Posted on
IN2IT

Краят на тази година е изпълнен с много к-поп събития в страната ни. Само седмица след концерта на триото M.O.N.T, феновете на к-поп музиката в България ще имат шанса да видят още една група – IN2IT.

IN2IT (произнася се Интуит) дебютират през 2017 година с албума „Carpe Diem“ и водеща песен „Amazing“. Тогава групата се състои от 8 члена – всички събрани от пре-дебютното шоу „Boy24“. По-късно обаче двама от членовете напускат групата, оставяйки я с 6 члена – Джи Ан, Йон Те, Ин Хо, Хьон Ук, Исак и Ин Пьо.

През 2019 само преди броени седмици, шестимата оставащи членове издадоха дигиталния сингъл „Run Away“, който е със страхотно звучене и приятно внесени рок елементи. Самите момчета имат невероятни гласове, които завладяват феновете им, наречени IN2U.

IN2IT ще посетят България на 6 декември, а концертът ще се проведе във познатият ни Joy Station. Билетите, които са на цени от 135лв. (VIP билети), 90лв. (Silver билети) и 50лв., вече може да намерите в мрежата на Евентим, както и онлайн от сайта им.

VIP билетите осигуряват ранно влизане в залата, hi-touch и снимка с групата. Silver билетите осигуряват влизане след VIP билетите и подписан постер от IN2IT. Последната категория билети осигурява влизане на концерта.

Разбира се, ние от екипа на True East Asia ще бъдем там, за да документираме изпълнението на момчетата и да си изкараме страхотно заедно с всички фенове.

Турнето, което се организира от Kompas Events, обхваща 3 концерта, които ще се проведат в Полша, България и Румъния. Не пропускайте да видите момчетата на живо – представянето им е гарантирано добро.

А докато търпеливо чакаме да дойде денят на концерта, нека се насладим на страхотното парче „Run Away“, a в Spotify можете да слушате цялата дискография на групата напълно безплатно.

Не забравяйте – 6-ти декември, клуб Joy Station (намиращ се в Студентски град), от 19 часа! Отбележете се и в страницата на събитието във Facebook. Ще ви очакваме!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *