Posted on
M.O.N.T

К-поп триото M.O.N.T ще зарадват българските си фенове с концерт у нас в края на тази година.

След отпадането на цялото турне на Lucente поради независещи от българската страна причини, New Media Studios бързо се взеха в ръце и ни зарадваха с новината, че вместо това ще видим M.O.N.T. Датата за концерта на триото е 29-ти ноември, а мястото е известният Music Jam Club.

2019 се очертава да е годината на силните нови к-поп групи и M.O.N.T определено e една от тях. Дебютирайки на 4-ти януари със сингъла „Going Up“, трите момчета бързо започват да събират феновете из целия свят, а песента „Will You Be My Girlfriend?“ се радва на широка популярност, благодарение на свежото звучене, закачливият текст и разбира се, невероятното излъчване на тримата младежи.

M.O.N.T загатват за закачливостта си още с името си, което всъщност е абревиатура от Members Of the National Team – членове на националния отбор. Дори сценичните имена на момчетата са взети от античния корейски – Нарачан, Битсеон и Рода.

След успешните изяви в родната им Южна Корея, и концерти из други държави, триото продължава да покорява света и в началото на ноември ще зарадва феновете си в Америка, а края на ноември е посветен на Европа, като тук ще посетят страните Полша, Германия, Франция и България.

Само преди броени седмици Нарачан, Битсеон и Рода се завърнаха с вторият си сингъл рилийз „AWESOME UP!“, а песента „Rock Paper Scissors“ е също толкова закачлива и зареждаща.

Не можем да не споменем и иконичната песен „Korean Nation Mansae“. Песента не само ни показва различна страна на момчетата, но е и на тема, която малко идол групи биха възпяли. А това е именно неправомерната окупация на корейски остров от страна на Япония. Самото видео е снимано точно там – на остров Докдо.

Част от екипа на True East Asia ще присъства на концерта в София и нямаме търпение както да видим концерта, така и да ви разкажем след това за уникалното преживяване.

Важно!!!

Датата е 29 ноември, мястото е Music Jam Club в София. А за тези, които вече са закупили билети за концерта на Lucente – не се тревожете. Те също ще важат за този концерт без презаверка.

Билети за конерта на M.O.N.T можете да намерите в мрежата на Евентим. Освен трите различни вида билети за вход, има ограничено количество селфи билети. Селфи билетите ви осигуряват само възможност за селфи с определен член на групата с вашия телефон!

Вземете билет за концерта от тук!
Отбележете се в събитието във Facebook тук!

3 Replies to “Триото M.O.N.T с концерт у нас в края на ноември”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *