☆♪
Начало > Ексклузивно > Super M – новата супер група на SM Entertainment

Super M – новата супер група на SM Entertainment

Super M

На провелото се вчера събитие, главата на SM Entertainment И Су Ман обяви новата супер група на агенцията – Super M.

Super M се състои от 7 члена, които са вече много познати на широката публика. Те са Темин от SHINee, Бекхьон и Кай от EXO, Тейонг и Марк от NCT и Лукас и Тен от WayV – китайският съб-юнит на NCT.

Супер групата е новият глобален проект на И Су Ман заедно с американската компания Capitol Music Group и се очаква да дебютира официално на американския пазар през октомври тази година.

Името на групата – Super M – идва с интересна концепция. Super – от талантливите супер идоли, от които се състои групата и M – MATRIX & MASTER.

Все още няма обявени позиции за членовете, но от SM Entertainment споделят, че можем да очакваме „по-зряла“ музика. Феновете на трите групи обаче са доста разделени в мненията си.

Стив Барнет от CMG сподели на представянето, че това ще е „най-забележителният дебют на к-поп група в Америка“ и ще бъде подкрепен от големи промоции в Америка, а директорът на SM допълни, че подготвят музикално видео и промоции на територията на Южна Корея.

Бе споделено освен това, че можем да очакваме те да се завръщат с нови албуми и занапред, но членовете ще продължат да промотират с основните си групи.

Какво мислите за новата супер група? Споделете с нас в коментарите.

Източник: SM Entertainment

amairo
Кики Амаиро е копирайтър през деня, уеб дизайнер вечерта и книжен блогър през цялото време. Харесва предимно азиатско изкуство - музика, филми, култура. Собственик на сайта Nippon Heaven и на блога A Court of Books and Magic.

4 thoughts on “Super M – новата супер група на SM Entertainment

  1. Да, влизайки в Туитър днес разбрах, че е настанала война – EXO-Ls vs EXO-Ls. Грозна картинка. 🙁
    Личното ми мнение може да не се хареса, но е това – нямам против. Вярвам в момчетата, знам какво може SM и предвиждам много и хубава музика. Приемам SuperM като възможност за всяка от страните. Пък ако по някаква причина проектът не потръгне ще го преживеем, зрели хора сме (дали?). Все пак има къде къде по-важни неща в света за които да се притесняваме. 🙂

    1. Много ме натъжи факта, че голяма част от „феновете“ са отследвали групата в социалните медии. Някъде около 80 хиляди човека. Който е чак толкова недоволен, губи сам. Както казахте, ще слушаме хубава музика поне, а другите поне се усетят малко.

Вашият коментар

Top