Posted on
K-pop World Festival 2019

Световният k-pop фестивал (K-pop World Festival) е ежегодно събитие, организирано от Министерството на външните работи на Южна Корея с подкрепата на множество правителствени агенции. Фестивалът е организиран за първи път през 2011 година в 16 различни страни, а през годините на финалната надпревара за първото място са присъствали като гост изпълнители групи като EXO, BTS, MONSTA X, Twice, Stray Kids и много други.

У нас фестивалът се организира от Посолството на Република Корея в България и Асоциацията на корейците, живеещи в България. След изпратени материали бяха одобрени самостоятелни участници и групи, които да участват в надпреварата, в която да бъдат избрани за първото място.

Самата надпревара ще е на 13 юли от 13:00 часа в зала 2 на НДК. Ако имате желание, може да присъствате на събитието, което е със свободен вход.

В журито ще участват и Lee Me Yeon – к-поп инструктор в известното студио „Stage 631“ в Сеул, която е работила с Mamamoo, Suzy и Girl’s Day, както и Канг Сонг-хьо, който е част от екипа на една от най-големите продуцентски компаниии в Корея – JYP Entertainment и е работил съвместно с к-поп звезди като Girls Generation, 2PM и BAP.

Програмата на изпълненията в K-pop World Festival 2019 ще намерите по-долу!

Ние от True East Asia пожелаваме успех на всички участници!

Източник: Посолството на Република Корея в България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *