Posted on
ONEWE

Има много страхотни групи на корейската поп сцена, но когато се срещнем с банда като ONEWE, които още от дебюта си ни радват със спиращи дъха песни, няма как да не се спрем и да се насладим както на музиката им, така и на стила им, който не пада по-долу от този на к-поп групите.

Запознайте се с ONEWE – втората половинка от RBW Boyz. Макар е дебютирайки сега с първият си сингъл „1/4“, момчетата са познати на феновете като M.A.S 0094. През 2017 те подписват договор с RBW Entertainment и през 2019 отново се срещаме с тях под името ONEWE.

За разлика от първата половина на RBW Boyz – ONEUS, които дебютираха януари тази година, петте момчета от ONEWE ни радват не само с вокалните си умения, но и със страхотно изпълнение на инструментите, на които свирят. Популярни момчешки банди не са често срещани в мейнстрийм пространството на Южна Корея, но тези тук имат потенциала да покажат на публиката, че могат да правят страхотна музика дори без да танцуват.

Първият сингъл „1/4“ се появи на 13 май, а заглавната песен е именно „Reminisce about All“ – мелодична балада, която няма как да не разчувства слушателя. Бандата обаче не спира до тук и няколко дни по-късно получаваме клипове и на по-ритмичните парчета „0&4“ и „Ring on my Ears“, които с рок звученето си определено ни накараха да се поклащаме в такт с тях.

Страхотен дебют без съмнение. И за да зарадват феновете си дори още повече, Йонгхун, Харин, Кангхьон, Донгмьонг и Киа ще издадат на 7-ми юни и първия си сингъл в Япония.

Надарени с талантливи вокалисти, рапъри и свирещи на всякакви инструменти, ONEWE притежават потенциала да стигнат много далеч, а ние нямаме търпение да видим накъде ще ги отведе пътуването им из музикалната индустрия. А вие?

Източник: RBW Entertainment, Амаиро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *