Posted on
LUCENTE

7-членната к-поп група LUCENTE обявиха вчера, че тръгват на първото си европейско турне. Рууки групата ще посети 7 различни държави през септември тази година, а една от спирките им е България.

Момчетата ще посетят страната ни на 17 септември, благодарение на New Media Studios, които за пореден път организират концерт у нас. Все още няма информация за точното място и типовете билети, които ще важат за изпълнението в София, но ние ще ви държим в течение. Не забравяйте да се отбележите и в събитието във Facebook!

Останалите държави, които LUCENTE ще посетят са Великобритания (Лондон), Италия (Милано), Германия (Бохум), Полша (Варшава), Унгария (Будапеща) и Финландия (Хелзинки). Главни организатори на турнето са Kinetic Vibe.

LUCENTE дебютираха на 18 септември миналата година с агенцията Noga Entertainment, а членовете са Ю.Сонг, Хиро, Теджун, Бао, Зи.Ху, Когон и Пакха. Специално за българските фенове бе създадена и група във Фейсбук, в която всеки може да се присъедини и да разбере повече за момчетата, които ще видим само след броени месеца.

Не пропускайте и да чуете дебютната им песен „Your Difference“, чийто клип може да гледате по-долу, както и да слушате целия им дебютен мини-албум „The Big Dipper“ в Spotify!

https://www.youtube.com/watch?v=L6sOa4OloIs

Информация: Kinetic Vibe, New Media Studios

One Reply to “LUCENTE тръгват на европейско турне със стоп в България”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *