Posted on
Black6ix

К-поп групата Black6ix зарадваха българските си фенове с уникалния концерт на 11 май в Joy Station, София. Концерта бе част от европейското им турне, а изпълнението им у нас бе второто по ред от предвидените им 3 изпълнения.

Ние от екипа на True East Asia, като верни почитатели се появихме пред мястото на действието още в 14:30, осъзнавайки че сме първите фенове, чакащи момчетата от Black6ix. С течение на минутите и часовете паркингът пред Joy Station се изпълни със стотици и стотици, чакащи да влязат. Е, почакахме повече, отколкото беше предвидено, но организаторите успяха да се справят със ситуацията.

Макар и с малко закъснение, концертът започна, а шестимата идоли бяха посрещнати бурно на сцената, която избухна заедно с тях с въвеждащото парче „Swamp of Despair“, което е водещият сингъл от първия им едноименен мини-албум.

Владеейки изцяло публиката, Black6ix изпълниха още няколко парчета, от които „Like a Flower“ и „Caffeine“, а след това поздравиха феновете си с помощта на осигурения им преводач, но и опитвайки се да говорят повече на английски език, което помогна за по-добрата комуникация.

Атмосферата беше разпалена още повече с играта, в която 6 фена се качиха на сцената, за да изпълнят няколко предизвикателства заедно с идолите си. А след това получихме неочакван подарък – изпълнение на известните песни на двете други изключително популярни групи – „Love Shot“ на EXO и „Idol“ на BTS.

Black6ix

Нямаше как да не усетим емоцията на Тейонг, Йонгсок, Джонгуун, Зики, Йей и Кинг, докато изпълняваха песните си пред българските си фенове. Усмивките по лицата им бяха огромни докато постоянно се доближаваха до публиката, а те им отговаряха крещейки имената им и докосвайки протегнатите им към тях ръце. Определено неверояно усещане и за двете страни.

Не можем и да не отбележим изненадата, която някои от феновете бяха подготвили с помощта на организаторите, за рождения ден на Джонгуун, който съвпадна с концерта у нас. Големият екран отзад оживя със съобщенията за рожден ден, а момчетата бързо се върнаха на сцената, за да се насладят на отправените послания и да отпразнуват с нас 24-тият рожден ден на Джонгуун.

Black6ix

Макар и на сцената от само 2 години, се виждаше професионализма и тежката работа на тези прекрасни момчета, които неуморно изпълниха всички любими песни на Черните си перли (името на фенклуба), а концерта завърши с дебютната песен на Black6ix – „Please“, която цялата публика пееше заедно с изпълнителите.

И макар и концерта да приключи, всички изчакаха търпеливо, за да се видят за high touch и прегръдка и снимка с момчетата, които макар и да останаха на крак до 1:30 през нощта се срещнаха с всичките си фенове, неспирайки да се усмихват и да вливат положителната си енергия във всички наоколо.

Феновете на Black6ix останаха доволни от преживяването, както и ние. Насладихме се на прекрасно шоу и с удоволствие ще се радваме да посрещнем шестте момчета отново на родна земя, пък макар и само да се порадваме на сладкото „Благодаря“ на Йей, което той повтаряше по време на целия концерт!

Black6ix

Изображения: New Media Studios
Текст: Амаиро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *