Posted on
Нови K-pop песни

Време е да ви запознаем с всички нови k-pop песни в периода от 8 до 14 април.

През изминалата седмица имаше ново от BTS, Super Junior-D&E, Stray Kids и VAV. Дебютираха и групи като 1THE9 и BVNDIT. Имаше и не малко добри песни като саундтраци на к-драми.

Вижте новите k-pop песни по-долу!

BTS feat. Halsey – Boy With Luv

Chen (EXO) – Flower


VAV – I’m Sorry

Ravi (VIXX) & Eunha (GFriend) – Blossom

Stray Kids – 19

(G)I-DLE – Help Me

LIM HYUN-SIK (BTOB) – Say You Love Me

Jackson Wang – Oxygen
(English release)

greatguys – DANG!

1THE9 – Spotlight

1THE9 – The Story

BVNDIT – Hocus Pocus

DAYBREAK – Dreaming Island

Gavy NJ – Nothing better than you

GB9 – Stay Here

Song Ji Eun, Basick – Let Me Hear

Jung In – The End

Lee MinHyuk – Blue Night

GIRL CRUSH – Memories

CAMILA – Take Me Home

DEAN feat. Sulli, Rad Museum – dayfly

Park Ki Young – Sorry to

YONGZOO – This Time

Midnight – Swish

“Hi” temperature – I’m okay with being alone


LEEBADA – Red Rose

Hyungdon & Daejune – Yadannatdaya


Junggigo feat. Hoody – IWST

Han Seung Hee – I’ll Be There

feelsun – switch

Basick feat. EK – me

GREE feat. Samuel Seo – Ding Dong Ditch

Ways – You Know Me

Seokman Cheon – Lullaby

Peakboy – The Same

Coogie feat. Bill Stax – Hooligans

Ra:Mi – Spring?

HOONS – We may know

jeebanoff feat. sogumm – We (OUI)

Eian – Before Sunrise

BaeCyo feat. Jung Yu Bin – Rainy Park

Kim Bo Kyung, Jeong Han – A Parting Storm

Hong Jae Mok – Clementine

NUNSSEOP – yeah yeah yeah

monogram – Once Again

Нови K-pop песни (1 – 7 април)

2 Replies to “Нови K-pop песни (8 – 14 април)”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *