Posted on
Her private Life

Тази пролет наистина ни взривява с все повече и повече нови заглавия. Очертава се една доста силна година в телевизионната и кино индустрия.

Сериалът „Her private Life”, който ще ви представя този път е по романа „Noona Paen Datkom” на Ким Сън Йон. В главната мъжка роля ще видим познатия на всички с ролите си в „Coffee Prince”, „Bad Guy” и „Antique”, Ким Дже Ук. От друга страна, главната женска роля е поверена на Парк Мин Йон, позната още от ролите си в „City Hunter”, „Queen For Seven Days” и „What’s Wrong With Secretary Kim”.

За историята:
Сънг Ми (Парк Мин Йон) работи като куратор в художествена галерия. Тя е голям фен на идола Ши-Ан и тайно управлява негов фен сайт. Поради нейната привързаност към Ши-Ан, тя преживява няколко раздели. Сега Сънг Ми се фокусира само върху работата си и извършва дейности като фен на Ши-Ан. Един ден Райън (Ким Дже Ук) започва работа като нов директор на художествената галерия, където Сънг Ми работи. Той някога е бил известен художник, но вече не рисува. Райън не се интересува много от други хора, но Сънг Ми привлича вниманието му.

В ролите ще видим: Ким Дже Ук, Парк Мин Йон, Уан, Ан Бо Хюн, Ким Бо Ра, Парк Джи Джу и др.
Режисьор: Хонг Джон Чан
По романа на: Ким Сън Йон
Епизоди: 16
Телевизия: tvN
Дата на излизане: 10 април 2019
Излъчване: Сряда и четвъртък от 21ч

Източник: asianwiki

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *