☆♪
Начало > Култура > Fairy gone – нещо магическо ни очаква през април

Fairy gone – нещо магическо ни очаква през април

Fairy gone

Днес ще ви представя още едно аниме от листата, която съм си подготвила за гледане тази година. Ново заглавие, което ще ни потопи в света на магията с доза екшън и фантастика. Като любител на свръхестественото не мога да го подмина, а се надявам да хареса и на вас.

За историята в „Fairy gone“:
Феите притежават животните и живеят в тях, като им предоставят специални сили. Чрез хирургично отстраняване и трансплантиране на животински органи в човешко същество, хората могат частично да призоват феята и да я използват като оръжие. Тези хора са били използвани за война и са наричани „Приказни войници“. След дълго воюване те губят своята цел и трябва да се реинтегрират в обществото.

Девет години след края на войната Мария е новосъздадена, творение на „Доротея“, организация, посветена на разследването и потушаването на престъпления и инциденти, свързани с феи. Дори в мирно време правителството все още е нестабилно след войната. Много престъпници все още имат трайни рани от предишния конфликт, както и терористични групи, които се стремят към отмъщение.

Информация:
Дата на излъчавне: април 2019
Режисьор: Сузуки Кеничи
Дизайн на героите: Наката Харухиса и Шимизу Такако
Начална песен: „KNOCK on the CORE“ от [K]NoW_NAME
Компания на продукцията: P.A. Works

Източник: официален сайт и anime news network

sakura
Мечтателка и пътешественик. Обича всичко свързано с Азия. Изучава японски и корейски. Голяма страст - музиката.

Вашият коментар

Top