Posted on
Fairy gone

Днес ще ви представя още едно аниме от листата, която съм си подготвила за гледане тази година. Ново заглавие, което ще ни потопи в света на магията с доза екшън и фантастика. Като любител на свръхестественото не мога да го подмина, а се надявам да хареса и на вас.

За историята в „Fairy gone“:
Феите притежават животните и живеят в тях, като им предоставят специални сили. Чрез хирургично отстраняване и трансплантиране на животински органи в човешко същество, хората могат частично да призоват феята и да я използват като оръжие. Тези хора са били използвани за война и са наричани „Приказни войници“. След дълго воюване те губят своята цел и трябва да се реинтегрират в обществото.

Девет години след края на войната Мария е новосъздадена, творение на „Доротея“, организация, посветена на разследването и потушаването на престъпления и инциденти, свързани с феи. Дори в мирно време правителството все още е нестабилно след войната. Много престъпници все още имат трайни рани от предишния конфликт, както и терористични групи, които се стремят към отмъщение.

Информация:
Дата на излъчавне: април 2019
Режисьор: Сузуки Кеничи
Дизайн на героите: Наката Харухиса и Шимизу Такако
Начална песен: „KNOCK on the CORE“ от [K]NoW_NAME
Компания на продукцията: P.A. Works

Източник: официален сайт и anime news network

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *