Posted on
Carole & Tuesday

За любителите на аниме и не само ще представя нещо ново и свежо, което ни очаква на пролет тази година. Аз лично останах заинтригувана приятно от сюжетната линия на „Carole & Tuesday“ и с нетърпение очаквам да стартира.

За историята в „Carole & Tuesday“:
Изминали са петдесет години откакто човечеството започва да мигрира към новата граница: Марс. Епоха, в която повечето култури се произвеждат от изкуствен интелект, а хората са доволни да бъдат пасивни потребители.

Първата ни героиня е момиче, на име Карол, което живее в метрополиса Алба Сити. Тя работи на непълно работно време, докато се опитва да стане музикант. Винаги се чувства, сякаш нещо и липсва.

Има и още едно момиче, на име Тюздей, което е родено в богато семейство в провинциалния град Хершел. Тя мечтае да стане музикант, но никой около нея не я разбира. Тя се чувства като най-самотния човек на света.

Една случайна среща събира двете момичета. Те решават, че искат да правят музика. Двете заедно могат да създадат една малка вълна, но тази вълна евентуално може да прерасне в нещо по-голямо…

Информация:
Режисьори: Шиничиро Ватанабе и Мотонобо Хори
Дизайнери на героите: Ейсаку Кубоноучи и Цуненори Сайто
Музика: Mocky
Начална тематична песен: Kiss Me – Nulbarich
Завършваща тематична песен: Hold Me Now – Benny Sings

Източник: Официалният сайт на анимето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *